CNC-fræsning af alle typer emner

Skal du bruge grundig og effektiv CNC-fræsning af nogle emner til masseproduktion eller enkeltstyks, er vi hos Automa eksperterne, der kan løfte din opgave. Vi har erfaring siden 1954, hvor vi begyndte at hjælpe de første kunder i Jylland. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der har stor ekspertise inden for CNC-fræsning, hvilket vi udfører for alle typer virksomheder med stor præcision.

Vi servicerer alle virksomheder - uanset opgavens omfang. Skal du have fræset nogle forskellige emner eller emner, kan vi udføre det i alle typer metaller. Og kvaliteten er naturligvis altid 100% i orden.

Erfaren CNC-fræsning med fokus på kvalitet

CNC-fræsning er en meget detaljeorienteret proces, hvor man kan skabe nogle helt unikke løsninger på maskiner, der er uhyre præcise.​ Vi har hjulpet mange forskellige kunder med alt fra store produktioner til prototyper.

​Når du bestiller en opgave hos os, kan du være sikker på, at det bliver udført ordentligt. Vores medarbejdere er meget omhyggelige i alt, de foretager sig, og vi kvalitetssikrer og tjekker altid os selv, således at vi kan stå 100% inde for kvaliteten af vores arbejde. Bestil CNC-fræsning hos os med god samvittighed.

Få et tilbud på din opgave

Har du brug for vores unikke ekspertise inden for CNC-fræsning, er vi klar til at hjælpe dig. Vi tager gerne en indledende snak med dig, da de bedste resultater beror på god kommunikation i øjenhøjde. Vi ser frem til at høre om dit projekt.

Kontakt os for at få et godt og uforpligtende tilbud på telefon 36 30 08 88 eller skriv til kontakt@automa.dk.​

Maskinfabrikken
Automa ApS

Værkstedvej 11
2500 Valby
Telefon +45 36 300 888

kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888