Maskinproduktion siden 1954

Automa har været i arbejde siden 1954. Vi er derfor en rutineret maskinfabrik, der er eksperter inden for mange områder, når det kommer til at servicere forskellige virksomheder i hele Danmark med effektiv Maskinproduktion af særlige emner og elementer i jern og metal. Vi er et seriøst og professionelt firma, der tager vores arbejde alvorligt - da vi lever af tilfredse kunder, der anbefaler vores arbejde.

Skal du have produceret nogle emner i massevis, enkeltstyks eller måske en prototype, har vi et væld af forskellige maskiner, der kan udføre meget præcis CNC-bearbejdning, hvis dette er behovet.

Professionel maskinfabrik med stor ekspertise

Hos Automa går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi tilbyder produktion af alle former metaller, hvor der kræves en maskine, der kan indstilles til at levere med meget lav fejlmargin på selv store masseproduktioner. 

Vi holder os kontinuerligt opdateret i forhold til at have de rigtige maskiner til opgaverne, der hele tiden udvikler sig.

Vil du være sikker på at få udført en produktion i høj kvalitet, er vi den rette til din opgave. Vi tager os godt af vores kunder og leverer løsninger, der lever op til forventningerne.​

Kontakt os for nærmere aftale

Er du interesseret i at høre om vores priser samt få et uforpligtende tilbud på din opgave? Vi rådgiver og vejleder dig til den rette løsning til dit produkt, så du får det, du søger. Vi har mange års erfaring, hvorfor vi med egen produktion kan levere stort set alt på forespørgsel.

Kontakt os for tilbud eller andre spørgsmål på telefon 36 30 08 88 eller skriv til kontakt@automa.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Maskinfabrikken
Automa ApS

Værkstedvej 11
2500 Valby
Telefon +45 36 300 888

kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888