CNC-bearbejdning og CNC-fræsning i høj kvalitet

Vi er specialister inden for CNC-bearbejdning

Hos Automa har vi blandt andet specialiseret os inden for CNC-bearbejdning og CNC-fræsning. Som eksperter inden for vores felt har vi mange projekter bag os, og vi tilbyder vores services til alle typer kunder i hele landet, som har brug for komponenter af høj kvalitet.

Løsninger med eksakte mål

CNC-bearbejdning er en effektiv metode, som man bruger til særligt CNC-drejning, CNC-fræsning og CNC-boring. Her kan vi skabe nogle løsninger på eksakte mål med meget lille fejlmargin på selv store, masseproducerede komponenter.

Vi er fagligt meget perfektionistiske, og vi sætter en stor ære i at stille vores kunder tilfredse gennem solidt og godt arbejde.

Vi udfører professionel CNC-bearbejdning i alle typer af metal

Vores dygtige medarbejdere har alle stor teknisk indsigt i, hvordan og hvorledes man kan skabe flotte, præcise løsninger med CNC-bearbejdning, uanset hvilken type metal der er tale om. Vi kan således tilbyde CNC-bearbejdning i alle typer af metal. Du kan også læse mere om metalarbejdning.

Vi bearbejder komponenter med stor teknisk snilde, omhyggelighed og med fokus på kvaliteten af det færdige resultat.​

Når du er kunde hos os, tager vi os godt af dig. Vi er af den overbevisning, at vi skaber de bedste resultater på baggrund af god kommunikation med dig som kunde. Derfor er vi åbne og imødekommende, og vi leverer altid et højt serviceniveau uanset opgavens omfang.

Vi udfører alle former for CNC-fræsning

Har du en opgave til os, hvor der skal CNC-bearbejdning til, så tager vi gerne imod den. Det gælder, uanset om der er tale om en lille eller en stor opgave. Alle har brug for godt og præcist arbejde, og det kan vi levere til en skarp pris.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave i forbindelse med CNC-fræsning eller en anden type opgave, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Kontakt os og få et tilbud på din næste ordre

Skal du bruge fræsede eller drejede komponenter, bolte eller møtrikker, er vi klar til at levere varen fra vores maskinværksted. Få et godt tilbud, som vi producerer på egen maskinfabrik.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maskinfabrikken Automa ApS

Værkstedvej 11, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 36 300 888

E-mail: kontakt@automa.dk

​CVR: 30693078

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.