CNC-bearbejdning i høj kvalitet

Hos Automa er vi eksperter i CNC-bearbejdning med mange projekter bag os. Vi tilbyder vores services til alle typer kunder, der har brug for komponenter af høj kvalitet. 

CNC-bearbejdning er en effektiv metode, man bruger til særligt CNC-drejning, fræsning og boring. Her kan vi skabe nogle løsninger på eksakte mål med meget lille fejlmargin på selv store, masseproducerede komponenter.

Vi er fagligt meget perfektionistiske, og vi sætter en ære i at stille vores kunder tilfredse gennem solidt og godt arbejde.

Professionel CNC-bearbejdning i alle typer af metal

Vores dygtige medarbejdere har alle stor teknisk indsigt i, hvordan og hvorledes man kan skabe flotte, præcise løsninger med CNC-bearbejdning.

Vi bearbejder komponenter med stor teknisk snilde, omhyggelighed og med fokus på kvaliteten af produktet.​

Når du er kunde hos os, tager vi os godt af dig. Vi er af den overbevisning, at vi skaber de bedste resultater på baggrund af god kommunikation med dig som kunde. 

Derfor er vi åbne og imødekommende og vi leverer altid et højt serviceniveau.

Vi udfører alle typer af opgaver

Har du en opgave til os, hvor der skal CNC-bearbejdning til, tager vi gerne imod den - uanset om den er lille eller stor. Alle har brug for godt og præcist arbejde, og det kan vi levere til en skarp pris.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 36 30 08 88 eller skriv til e-mail kontakt@automa.dk for et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maskinfabrikken Automa ApS

V​
ærkstedvej 11
2500 Valby


Telefon: +45 36 300 888

E-mail: kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11, 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888