Metalbearbejdning – alt i spåntagende bearbejdning

Vi har 70 års erfaring med bearbejdning af metal

Leder du efter et maskinværksted med ekspertise i metalbearbejdning?Hos Automa er vi specialister i CNC-spåntagning – og vi hjælper også gerne din virksomhed med spåntagende bearbejdning i store eller små serier.

Vi har udført CNC-bearbejdning i 70 år. Dermed har vi opnået stor erfaring med alle former for CNC-bearbejdning i små og store serier for kvalitetsbevidste virksomheder i hele landet og resten af verden.

Spåntagende bearbejdning ud fra dine specifikationer

Vi fremstiller skruer, bolte og møtrikker samt mange andre komponenter af blandt andet messing, kobber, rødgods og aluminium.

Fræsning, drejning og boring udføres på vores CNC-maskiner. Det kan være i størrelser fra ø3 millimeter til ø65 millimeter fra stangmateriale, men vi kan gå endnu højere op fra treklo.

Vi er specialiserede i spåntagende bearbejdning på eksakte mål og med meget lille fejlmargin. Det gælder også ved store, masseproducerede serier.​

Vi er med andre ord perfektionister, og vi sætter altid en ære i at stille vores kunder tilfredse gennem et solidt og godt arbejde. Kort leveringstid, lang holdbarhed og høj kvalitet er nøgleord hos os.

​Metalbearbejdning udføres i dokumenterede metaller ud fra dine tegninger og specifikationer. Vi arbejder med enten almindelige gevind eller med Whitworth-gevind. Derudover er vi blandt de førende inden for facon-, automat-, revolver- og langdrejning samt automatfræsning.

Kontakt os for at få et tilbud på metalbearbejdning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om metalbearbejdning, priser og muligheder. Desuden tager vi gerne en drøftelse om dine ønsker og behov. Vi kan også udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for spåntagende bearbejdning. 

Du kan ringe på telefon +45 36 300 888 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail kontakt@automa.dk.​

Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Kontakt os og få et tilbud på din næste ordre

Skal du bruge fræsede eller drejede komponenter, bolte eller møtrikker, er vi klar til at levere varen fra vores maskinværksted. Få et godt tilbud, som vi producerer på egen maskinfabrik.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maskinfabrikken Automa ApS

Værkstedvej 11, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 36 300 888

E-mail: kontakt@automa.dk

​CVR: 30693078

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.