​CNC-drejning og CNC-langdrejning med stor præcision

​Søger du en kompetent maskinfabrik, er vi hos Automa professionelle fagspecialister, der tilbyder CNC-drejning i Danmark. 

Vi har været i branchen siden 1954, og vi har leveret flotte løsninger til kvalitetsbevidste virksomheder, der efterspørger CNC-drejning eller CNC-langdrejning i bedste kvalitet.

Med CNC-drejning kan vi producere alt fra store serieproduktioner med meget lav fejlmargin til enkelte prototyper – uanset om det er simple emner eller meget komplicerede. Vi kan dermed både producere små og store serier.

Vi er erfarne specialister, der kan vores håndværk godt.

Hasteordrer på CNC-drejning udføres effektivt

Har du brug for CNC-drejning eller CNC-langdrejning af nogle emner, kan vi tage imod din ordre med kort varsel. Vi er hurtige og grundige og kan derfor imødekomme selv hasteordrer, når dette behøves.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor er der aldrig en finger at sætte på det håndværksmæssige.

Derudover er vi yderst specialiseret, og kan bl.a. udføre CNC-langdrejning med vores særudstyr.

Det betyder, at vi kan udføre mange forskellige opgaver, herunder specialopgaver, der kræver CNC-langdrejning. Dertil kommer, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde.

Kontakt os og hør om mulighed for CNC-langdrejning

Når det kommer til vores håndværksmæssige integritet, slækker vi aldrig på kvaliteten. Vi sætter en ære i at levere CNC-drejning af høj kvalitet, som du kan få udført til konkurrencedygtige priser.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os på tlf.: 36 30 08 88 eller skriv til e-mail: kontakt@automa.dk, så vi kan høre om dit projekt og byde ind med en skarp pris.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maskinfabrikken Automa ApS

V​
ærkstedvej 11
2500 Valby


Telefon: +45 36 300 888

E-mail: kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11, 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888