CNC-langdrejning og andre former for metaldrejning udføres

Vi har stor erfaring med at levere flotte CNC-løsninger

Skal du have udført CNC-langdrejning eller en anden form for metaldrejning? Så kan vi hos Automa hjælpe dig. Vi tilbyder vi alle former for CNC-drejning, herunder også CNC-langdrejning, til virksomheder i hele Danmark.

Vi har været i branchen siden 1954, og vi har dermed stor erfaring med at fremstille flotte løsninger til virksomheder, der efterspørger CNC-bearbejdning i den bedste kvalitet.

CNC-drejning udføres hurtigt og effektivt

Med metaldrejning i form af CNC-drejning kan vi producere alt lige fra store serieproduktioner til ganske få prototyper – uanset om det er simple eller meget komplicerede emner, der er behov for.

Vi tager gerne imod ordrer med kort varsel. Vi er hurtige og grundige til vores arbejde, og vi har derfor mulighed for at imødekomme hasteordrer uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores metaldrejning. Vi har altid en meget lav fejlmargin.

Vi er specialister i metaldrejning

Vi har speciale i at udføre både CNC-langdrejning og metaldrejning med vores særudstyr. Det betyder, at vi kan udføre mange forskellige opgaver, herunder specialopgaver inden for drejning i metal.

Vi er kort sagt erfarne specialister, der kan vores håndværk, og vi lever af at have glade og tilfredse kunder. Derfor er der aldrig en finger at sætte på kvaliteten. Samtidig har vi konkurrencedygtige priser, og du er dermed garanteret et flot resultat i høj kvalitet til en skarp pris.

Få mere information om CNC-langdrejning og drejning i metal

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC-langdrejning eller en anden form for metaldrejning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi kommer gerne med konkrete løsningsforslag i forhold til lige netop din opgave, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris til dig på CNC-drejning.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på telefon 36 300 888 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@automa.dk, så vi kan aftale nærmere. Du kan også benytte dig af nedenstående kontaktformular, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt.

Vi er en virksomhed med stor erfaring og ekspertise inden for metaldrejning, og vi sørger altid for, at du får et flot resultat i den bedste kvalitet, uanset om du har brug for vores hjælp til en større eller mindre opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Kontakt os og få et tilbud på din næste ordre

Skal du bruge fræsede eller drejede komponenter, bolte eller møtrikker, er vi klar til at levere varen fra vores maskinværksted. Få et godt tilbud, som vi producerer på egen maskinfabrik.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maskinfabrikken Automa ApS

Værkstedvej 11, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 36 300 888

E-mail: kontakt@automa.dk

​CVR: 30693078

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.