CNC-drejning med stor præcision

Søger du en kompetent maskinfabrik, er vi hos Automa professionelle fagspecialister, der tilbyder CNC-drejning i Danmark. Vi har været i branchen siden 1954, hvor vi har leveret flotte løsninger til kvalitetsbevidste virksomheder, der efterspørger CNC-drejning i høj kvalitet.

Med CNC-drejning kan vi producere alt fra store serieproduktioner med meget lav fejlmargin til enkelte prototyper. Uanset om det er simple emner eller meget komplicerede. Vi er erfarne specialister, der kan vores håndværk godt.

Hasteordrer på CNC-drejning udføres effektivt

Har du brug for CNC-drejning af nogle emner, kan vi tage imod din ordre med kort varsel. Vi er hurtige og grundige og kan derfor imødekomme selv hasteordrer, når dette behøves.​ 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor er der aldrig en finger at sætte på det håndværksmæssige.

​Godt håndværk til konkurrencedygtige priser

Når det kommer til vores håndværksmæssige integritet, slækker vi aldrig på kvaliteten. Vi sætter en ære i at levere CNC-drejning af høj kvalitet, som du kan få udført til konkurrencedygtige priser.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os på telefon: 36 30 08 88 eller skriv til e-mail: kontakt@automa.dk, så vi kan høre om dit projekt og byde ind med en skarp pris.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maskinfabrikken
Automa ApS

Værkstedvej 11
2500 Valby

Telefon +45 36 300 888

kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888