​Serieproduktion af alle gængse materialer på CNC-maskiner

Hos Automa udfører vi serieproduktion af alle gængse materialer på vores maskinfabrik. Vi tilbyder både fræsning og drejning på vores CNC-maskiner. Serieproduktion af alle gængse materialer kan blandt andet være messing, kobber, rødgods og aluminium.

Specialiseret i produktion af skruer, bolte og møtrikker

​Serieproduktion af alle gængse materialer kan være i størrelser fra ø3 millimeter til ø65 millimeter fra stangmateriale. Vi kan gå højere op fra treklo.

Vi producerer blandt andet skruer, bolte og møtrikker samt mange andre store og små komponenter til virksomheder i hele landet og i resten af verden.

Teknisk set har vi kun et produkt, og det er serieproduktion af alle gængse materialer med høj præcision. Det sker i dokumenterede metaller, og det sker naturligvis med finish efter dine tegninger og specifikationer.​

Vi er specialiserede i skruer, bolte og møtrikker med enten almindeligt eller Whitworth-gevind. Vi er blandt de førende inden for facon-, automat-, revolver- og langdrejning samt automatfræsning.

Få et tilbud på serieproduktion af alle gængse materialer

​Du er altid velkommen til at høre mere om vores virksomhed og om, hvad vi kan tilbyde inden for fræsning og drejning af blandt andet skruer, bolte og møtrikker. Vi tager gerne en drøftelse om jeres behov og ønsker, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på serieproduktion af alle gængse materialer.

Du kan ringe til os på telefon +45 36 300 888 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på kontakt@automa.dk.​

Maskinfabrikken
Automa ApS

Værkstedvej 11
2500 Valby

Telefon +45 36 300 888

kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888