Whitworth-gevind – bolte, skruer og møtrikker

Vi sikrer en kort leveringstid og en lang holdbarhed

Leder du efter skruer, møtrikker og bolte med Whitworth-gevind? Hos Automa har vi 70 års erfaring med spåntagende bearbejdning, og vi drejer alle slags gevind til skruer, møtrikker og bolte. Vi drejer blandt andet gevind efter Whitworth-standarden.

Vi servicerer kvalitetsbevidste kunder i hele Danmark, og de kan altid se frem til en kort leveringstid og en lang holdbarhed samt naturligvis en høj kvalitet.

Vi leverer små og store serier med en lille fejlmargin

Vi har specialiseret os i serieproduktion af drejede og fræsede skruer, møtrikker og bolte, og det kan være både små og store serier. Det kan være med almindelige gevind, men vi drejer også Whitworth-gevind.

Alle vores metalemner bliver fremstillet med høj præcision, og vi anvender naturligvis dokumenterede metaller. Vi kan måle os med de allerbedste, og vi har altid en meget lille fejlmargin. Det gælder også ved store serier.

Vi efterkommer gerne særlige ønsker til finish. Vi sætter i det hele taget en ære i at stille vores kunder tilfredse gennem et solidt og godt håndværk.

Få et tilbud på drejning af Whitworth-gevind

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder. Vi fortæller gerne mere om bolte, skruer og møtrikker, og vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på drejning af Whitworth-gevind.​

Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Kontakt os og få et tilbud på din næste ordre

Skal du bruge fræsede eller drejede komponenter, bolte eller møtrikker, er vi klar til at levere varen fra vores maskinværksted. Få et godt tilbud, som vi producerer på egen maskinfabrik.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maskinfabrikken Automa ApS

Værkstedvej 11, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 36 300 888

E-mail: kontakt@automa.dk

​CVR: 30693078

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.