​Spåntagende bearbejdning i store og små serier

Hos Automa har vi udført spåntagende bearbejdning i omkring 65 år, og dermed har vi opnået stor erfaring i serieproduktioner med alle former for CNC-bearbejdning i store og små serier. Vi udfører spåntagende bearbejdning af blandt andet messing, kobber, rødgods og aluminium med videre.

Speciale i spåntagende bearbejdning med lille fejlmargin

​Vi fremstiller skruer, bolte og møtrikker samt mange andre komponenter til virksomheder i hele landet og i resten af verden.

Fræsning, drejning og boring udføres på vores CNC-maskiner, og det kan være i gængse materialer i størrelser fra ø3 millimeter til ø65 millimeter fra stangmateriale, men vi kan gå endnu højere op fra treklo.

Vi er specialiserede i spåntagende bearbejdning på eksakte mål og med meget lille fejlmargin. Det gælder også ved store, masseproducerede serier.​

Vi er med andre ord meget perfektionistiske, og vi sætter altid en ære i at stille vores kunder tilfredse gennem et solidt og godt arbejde.

Al spåntagende bearbejdning udføres i dokumenterede metaller ud fra dine tegninger og specifikationer. Vi arbejder med enten almindeligt eller Whitworth-gevind. Derudover er vi blandt de førende inden for facon-, automat-, revolver- og langdrejning samt automatfræsning.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at høre mere om spåntagende bearbejdning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Desuden tager vi gerne en drøftelse om jeres ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon +45 36 300 888 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til kontakt@automa.dk.​

Maskinfabrikken
Automa ApS

Værkstedvej 11
2500 Valby

Telefon +45 36 300 888

kontakt@automa.dk

​Nyheder

Under nyheder holder vi dig orienteret om de seneste indkøb og andre relevante begivenheder på Maskinfabrikken Automa.

Gå direkte til nyheder her >>

​Maskinfabrikken Automa Aps // Værkstedvej 11 2500 Valb​​y // CVR: 30693078​ // Telefon: +45 36 300 888